hampus<3

Du gjorde en alltid glad med ditt leende din utstrålning... Hoppas du har det bra där du är nu.. Du kommer alltid ha en plats i mtii hjärta alla våra minen och allt. Jag saknar och älskar dig min älskade vän hampus jonasson..

Vila i frid !

miss'





Torsdag

hmm, just nu ligger jag i sängen och kolla på ungamödrar.. gillar verkligen de programet!
Funderar på att sova en liten stund för är trött men kommer bli svårt att sova ikväll då för ska ju till den förbaskade skolan imorgon :( menmen godnatt för en stund(Y)


hemskt...


nattinatti


näsablod

jag låg helt vanligt i sängen och jag bara fick näsblod, jag har aldig fått de förrut.. kändes helt konstigt :s, nej nu ska jag dricka te och renskriva min brabok som ska vara inlämnad imorgon i psykologi. Den handlar om att man ska stärka självkänslan och jag kan tro att den gör de om man håller på ett tag. byeee!

naglack



vilket tjusigt naglack va?
Fick låna de av elona. Ska köpa masso av naglack har jag planerat. älskar verkligen de man känner sig så fräch fin och elegant (Y)

Onsdag

Alltså sova på dagen är nog det skönas som finns verkligen.  det gjorde jag precis(y)
 skolan är bara för mycket, man blir helt död om dagarna speciellt dom dagarna när man slutar typ 4... :/ Men vill man ha en utbildning är det bara att stå ut, .. nu ska jag iaf kolla på arga snickarn(Y)(Y)(Y)


toppen film (y)


:(


<3


min lördag såg ut så här..






sooooova

nehe, nu har ännu en dag gått i mitt liv..
Idag har jag varit sjuk men fick ändå slita mig upp till min psykolog. Sen efter det bev det att jag skulle hånga med min syster och kolla på 3 olika längenheter(Y). 2 var helt okej faktiskt ! Och sen har jag bara gjort min inlämnings uppgift och pluggat resten av dagen. nu ska jag sova så jag oska skolan imorgon som jag inte kommer göra ändå ;) haha .. godnatt:)

sprutann

min kompis pontus säger att det va fel gjort att ta sprutan.. att jag aldrig hade blivit sjuk ändå. men nu blev jag det när jag tog sprutan..  menmen .. jag har rätt man är ju bäst om man tog den ;)

sovadax;)

nu ska jag försöka sova men min onda arm :( , gör faktiskt jätteont.. har blåmärke runt där dom satte sprutan.. så jag har dom vanliga biverkningar inte dom mycket vanliga som de flesta har:(.. jaja godnatt puss:*

Onsdag

usch va dålig jag är på att upptatera nu:s vet inte varför har bara inte blivit så:p men ska bättra mig:)

Just nu ligger jag hemma sjuk :( tag svininfluensa vaccinet igår.. Gjorde faktiskt lite ont men inget så fast jag är jättesprut rädd.. När jag skulle ta stick i fingret började jag fan gråta och de är ingenting men denna gången började jag inte gråta (Y).  nääe men nu är jag iaf immun mot svininfluensan känns faktiskt bra:)

RSS 2.0